Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ALİ GÜLTİKEN

Gölge etmeyin!

Son maçtaki görüntüler hem düşündürücü hem de çok üzücüydü.. Ben bu tribünler önünde hayatımın en güzel, en keyifli, en onurlu günlerini yaşadım. Onların coşkusunu, desteğini ve bitmek tükenmek bilmeyen karşılıksız sevgisini çok iyi bilirim. Bu camianın en temel taşı olarak her zaman var oldular. Her türlü manipülasyona rağmen öyle olmaya da devam edecekler.
Bugün geldiğimiz noktada herkesin kendini sorgulaması şart. Taraftarla oynamak, onları bir yerlere kanalize etmeye çalışmak veya baskı altına almak her zaman yanlış sonuçlar doğurur. Nitekim de öyle oldu. Şimdi 'Niye bu hale geldik' diye sorguluyoruz. Görev başındakiler, yaptılarını veya yaptırttıklarını bir gözden geçirirlerse zaten cevabı buluruz.

DİNAMİKLERLE OYNANDI
Bugüne kadar hiç kimse bu camianın dinamikleriyle bu kadar oynamadı.
Kendi taraftarını engellemek için dışarıdan bu işle alakası olmayan insanları, kendi taraftarının üzerine yönlendirmedi. Bunu camianın içindekiler ve tribündeki insanlar kadar devlet de biliyor. Gelinen nokta artık sondur. Herkesin, sağduyusunu ortaya koyacağı zamandır. Bu işlerin içinde olan eski-yeni yöneticisi, başkanı veya Beşiktaş'ta görev almak için bu işlere tevessül eden herkesin aklını başına alacağı gün bugündür. Hangi konumda olursa olsun bu işleri buralara getirenlerin mağdur pozlarıyla bu işten kendilerini sıyrılacakları dönem değildir. Bu gidişat bu büyük camiaya hayır getirmez. Artık Beşiktaş'ın en büyük gücü olan bu büyük taraftarı kendi kendine bırakın. Onlar her zamanki gibi kendi sağduyularıyla doğruyu bulup gereğini yaparlar. Gölge etmeyin yeter.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA