Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ne Demiş?

Harun Kolçak "Ünlüler Çiftliği" nde süt sağarken inek Yıldız ürktü. Yanlarındaki Ercan Akışık, hayvanı sakinleştirdi: "Korkma, o da altı üstü bir insan işte..."

GAF KÜRSÜSÜ
"Hakem mükemmel bir yönetim gösterdi. Onun da altını çizmek lazım!" (Kanal D'de Beşiktaş-Bodo maçını anlatan spikerin sözleri)

BİZİM DECODER
Adli olayları araştıran belgeselleri büyük bir merakla izliyorum. "FBI Dosyaları" ve "Adli Dedektifler" ise favorilerim. Geçtiğimiz günlerde internette dolaşırken rastladığım bir olay ise bu programda anlatılanların pabucunu dama atacak türdendi. Amerikan Adli Tıp Derneği Başkanı Don Harper Mills'in 1994'de anlattığı yaşanmış bir olay, dinleyenleri şaşkına çevirmişti. 23 Mart 1994'te Ronald Opus'un cesedini inceleyen adltabip, onun kafasına isabet eden kurşunla öldüğü sonucuna vardı. Oysa adam, on katlı bir binanın tepesinden, intihar niyetiyle aşağıya atlamıştı. Ancak 8. katta cam silicilerin gerdiği ağdan habersizdi. Yani aslında girişimi başarısız olacaktı. Ama o sırada 9. katta tartışan yaşlı çiftten erkek olanın silahından çıkan kurşun ölüme sebebiyet vermişti. Buna en çok yaşlı çift şaşırdı. Zira bu tartışmayı her zaman yaparlar, adam da içinde mermi olmayan silahını hep karısına doğrultup, tehdit ederdi. Ama bu kez silah ateş almıştı. Peki şimdi bu olay intihar mı, kaza mı, yoksa cinayet miydi? Soruşturma derinleştirilince yaşlı çiftin oğlunun, kendisinden mali desteğini çeken annesinden intikam almak için tabancaya gizlice mermi koyduğu ortaya çıktı. Anne ölecek, baba hapse girecek, mallar ona kalacaktı. Ve son nokta: Damdan atlayan kişi, planı bir türlü başarılı olamadığı için umutsuzluğa kapılıp, intihara teşebbüs eden oğul Ronald Opus'- tu... Dosya intihar olarak kapatıldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA