Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

'Çifte cip meselesi'nin gerçek yüzü

* Bir de şu cip meselesi var. Bir gece kulübüne eşinizin ve sizin ayrı ayrı lüks ciplerle gitmeniz, yoğun eleştiri almıştı. Bunu 'görgüsüzlük' diye niteleyenlere ne diyeceksin?
Ben gece kulüplerinde eğlenmeyi seven biri değilim. Yakın arkadaşlarım ne kadar evcimen biri olduğumu bilirler. Genellikle de onların ısrarları sonucu dışarıya çıkarım. O gece Amerika'dan arkadaşlarımız gelmişti. Önce evde yemek yedik. Benim hiç niyetim yoktu ama onlar çıkmak için çok ısrar ettiler. İki arabaya ancak sığabiliyorduk. Tabii ki orada da hatalı davrandım. Bunu önceden hesaplamam gerekirdi. Ama sırf züppelik olsun diye caddede koca ciplerle dolaşacak insanlar değiliz. Benim otomobillere merakım uzun yıllar öncesine dayanıyor. Benim için en büyük rahatlama yöntemi, gece tek başıma otomobil kullandığım anlardır. Ama bu haksız eleştiriler yüzünden cipleri de sattım. Ama ciplerimin yerine tabii ki, evimdeki 3 bin filmlik arşivden, bugüne kadar televizyonda seslendirdiğim bin 500 karakterden, 3 bin bölüm oynayan Ferhunde Hanımlar'dan söz edilmesini tercih ederdim...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA