Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Haydi engelleri aşalım

Geçen ay Show TV'nin düzenlediği "Haydi Gülümse" adlı engellilere yardım gecesi yarın akşam Kanaltürk ekranlarında devam edecek. Ebru Akel ile Murat Başoğlu'nun sunuculuğun üstlendiği geceye pek çok ünlü konuk katılacak. İlk gecede toplanan para, hedeflenen sayıda çocuğun engellerinin ortadan kaldırılması için yeterli olmadı. Yani yarın gece "parmaklarımızı" daha fazla kıpırdatmamız lazım. Çünkü yarın akşam, tedavi edilebilir rahatsızlıklar yüzünden yaşamı "engellenen" 1400 çocuk, büyük bir heyecan ve umutla sizlerin yardımlarını bekliyor olacak... Bir SMS ile bir çocuğu gülümsetme şansı... Bu kadar ucuza mal olan bir mutluluğu ne çocuklardan ne de kendinizden esirgeyin. Fırsatı kullanın!..
NOT: Bu program anonsunu neden bugünden yaptım? Çünkü yarın pek çok gazetede programın duyurusu yer alacak. Ben bir gün önce davranıp, "duyuru zamanını" 48 saate yaymak istedim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA