Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Göz ucuyla izlediklerim

Ekran diyeti de bir yere kadar tabii... İnsan "sevgilisinden" öyle "şıp" diye ayrılamıyor. Mutfağa su almaya giderken, ya da tuvalete uğrarken önünden geçtiğim televizyona göz ucuyla da olsa şöyle bir "temas etmeden" duramadım. İşte tatil arası televizyon izlenimleri:

GÖLGE OYUNU GİBİ MAÇ
Serde spor yazarlığı da olduğu için takımların hazırlık maçlarına şöyle bir göz atmaktan kendimi alamadım. Maçlar gazozuna ya, tabii yayın da öyle olacak. Kameramanlar sanki tribündeki taraftar arasından toplanmış. Reji felaket. Maç izlemiyor da sanki "top nerede" bulmacası çözüyorsunuz. Pilot kamerayı, batan güneşin tam karşısına koymuşlar. Ekran Karagöz perdesine dönmüş. Gölgelerin arasından topu görene aşkolsun!..

LAMA GİBİ AİLE REİSİ
Emre Kınay
ile Pınar Altuğ "Aile Reisi" dizisinde. İkisi de yetenekli oyuncular. Hele Emre Kınay'ın oyunculuğuna toz kondurmam. Ama mutfak sahnesinde tekrara düşmüşler gibi. Sanki masanın bir tarafında İki Aile'nin Oğuz'u, diğer tarafında Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i var. Zamanında çok sevilen bu iki karakterin "reyting garantisine" mi güveniliyor ne?.. Bir de aile reisi Emre Kınay'ın, kopya çeken oğlunu azarlarken "lan'lı lun'lu" konuşması ve iki de bir de çocuğunun yüzüne tükürmesi iyi bir örnek oluşturmuyordu. Bu konuda biraz "Birol Güven özenine" ihtiyaç var gibi...

İLLE DE YEMEKTEYİZ
Buradan Yemekteyiz'in yapımcısı Caner Erdem'e sıkça çağrıda bulunup, "Ünlülerin yarışacağı Yemekteyiz programı ne zaman?" diye sormuştuk. Gördüm ki Caner "ısınma turlarını" başlatmış. Geçen hafta yarışmacılar arasında Faik Öztürk vardı. Bu yarışma için müthiş bir seçim olmuş. Hem elleri hem çenesi maharetli. Reytinglerden de anlaşılacağı üzere Faik Bey yine şovunu yapıp, yıldızlaşmış. Bu hafta da Sema Çelebi'nin dahil olduğu bir grup yarışıyor. Ancak ünlülerin teker teker yarışmaya dahil edilmesi, diğer yarışmacılar açısından büyük bir handikap oluşturuyor. Zira ne yaparlarsa yapsınlar, o ünlülerin gölgesinde kalmaktan kurtulamıyorlar. Adalet için 5 ünlünün aynı anda yarışması şart!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA