Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Beyaz mı, Acun mu?

Star gazetesinden Hale Barlas arayıp, "Beyazıt Öztürk ve Acun Ilıcalı birer milyon ödüllü iki yarışma sunmaya başlayacaklar. Bu konuda bir haber yapıyoruz. Görüşlerinizi bizimle paylaşır mısınız?" deyip, sorular gönderdi. Ben de aşağıdaki yanıtları verdim. (Haberin devamını ve şov dünyasının ünlülerinin Acun-Beyaz rekabeti hakkındaki yorumlarını bugünkü Star gazetesinde okuyabilirsiniz.)

Sizce hangisi televizyon yıldızı? Neden?
İkisi de çok önemli birer televizyon yıldızı. Zira günlük tüketime endeksli bir mecra olan televizyonda bunca yıl şov programı sunuyor olmak başlı başına bir başarı kriteri.

En çok hangisinin programını seyrediyorsunuz?
İkisinin de programlarını kaçırmıyorum. (Ayrıca bu programları izlemek benim için mesleki bir zorunluluk!) Ancak "Var mısın Yok musun?" günlük yayınlandığı için daha sıklıkla gözümün önünde duruyor tabii.

Hangisi daha başarılı?
Acun, spor muhabirliğinin ve gezgin programlarının üstesinden de aynı başarı ile gelmişti. Beyaz ise sadece talk show tarzıyla öne çıktı. Ama Beyaz'ın oyunculuk alanındaki başarısı, ikili arasındaki maçta eşitliği sağlıyor.

Hangisinin programı tutar sizce?
Acun'u daha şanslı görüyorum. Ama Beyaz'ın programının da ilgiyle izleneceğine inanıyorum. Acun'un oluşturacağı jüri, bu yarışta belirleyici olacağa benziyor.

Sizce hangisi yakışıklı?
Bu soruyu hanımlara yöneltmek daha doğru olur sanıyorum. Ama soruyu "Hangisi televizyon ekranına daha çok yakışıyor?" diye değiştirirsem, "Kesinlikle Beyaz" derim. Ama sakın bundan Acun kardeşimin ekrana yakışmadığı sonucu çıkarılmasın. Beyaz daha "artistik" bir görüntü veriyor, hepsi bu.

Hangisi sempatik?
İşte buna kesin bir yanıt vermek çok güç. Televizyon izleyicisi "sahici" tipleri sever. Her ikisinin de "samimiyet" konusunda bir eksiği yok. Yine her ikisi de spontane ve hınzırca espri tarzına sahip. Aynı zamanda mütevazı ve iyi kalpli kişiler olarak da sempati topluyorlar. İkisinin de ortak özelliği "bizim mahallenin çocuğu" diyebileceğimiz kadar "sahici" olmaları... Bence sempati puanları eşit.

Hangisi güvenilir?
Televizyon izleyicisi arasında bir güven anketi yapılsa eşit puanlar alacaklarına inanıyorum. Ama Beyaz, Acun'a oranla daha "saf" izlenimi veriyor. Bizim millet, güveneceği insanda önce bu özelliği arar. Acun ise daha hınzır ve daha "iş bitirici" bir görüntü veriyor. Ama hayatta değer verdiğim her şeyi bu iki arkadaşıma emanet etmekte bir an bile tereddüt etmezdim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA