Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Cem Mumcu'nun ofsayt pozisyonu

Cuma gecesi sevgili Saba Tümer'in işi zordu. Karşısında iki "sıradışı" adam oturuyordu. Biri, psikiyatr Cem Mumcu diğeri rockçı Hayko Cepkin. Mumcu ve Cepkin özel yaşamlarında birbirlerine yakın olmanın verdiği rahatlıkla adeta bir talk-show ortaya koydular. Doğrusu Saba'ya fazlaca bir iş bırakmadılar. En sıradan sorulara bile öyle renkli yanıtlar verdiler ki, Saba da bizler gibi oturup, seyretmekle yetindi. Ama ünlü sunucu, Cem Mumcu'nun daha önceki ekran sabıkalarından dolayı tedirgindi. Bir ara Cem Mumcu "Az daha küfredecektim, zor tuttum" deyince, Saba'nın uykulu gözleri fal taşı gibi açılıp, "Aman Cem, dikkat, biliyorsun RTÜK filan" deyiverdi. Programdaki en ilginç muhabbet ise şöyle gelişti:
CEM MUMCU: Psikiyatr değil de kadın doğumcu olsaydım çok mutsuz olurdum.
SABA TÜMER: Neden?
CEM MUMCU: O pozisyonu sevmiyorum pek!..
HAYKO CEPKİN: Eveeet, bu program bu sözle burada bitmiştir. Herkese iyi geceleeer!.. (Ve Saba'nın o dillere destan kahkahası...)

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA