Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Tribünde öpücük modası

EUROSPORT'u izlerken fark ettim. Amerika ve Avrupa'da yeni bir furya başlamış. Tribünlerdeki çiftler, kamera ne zaman kendilerine dönse, öpüşmeye başlıyorlar.
Stat ve salonlara konulan dev ekranlar uzun süredir izleyicilerin dikkatini dağıtıyordu. Sporseverler bir yandan müsabakayı izlerken, bir yandan da göz ucuyla ekranı kontrol edip kendilerinin görüntüye gelip gelmediklerine bakıyorlardı. Ekranda kendini gören ise sağa sola el sallamaya başlıyor, bu da tribünde renk arayan yönetmenlerin işine geliyordu.
Ama gördüm ki artık kimse el kol sallamıyor. Diyelim ki kamera, tribündeki bir çifte odaklanıyor.
Görüntüye geldiklerini anlayan çift hemen öpüşmeye başlıyor ve bu anı bedavadan 'ölümsüz' kılıyor. Özellikle de yaşları 60'ın üzerindeki çiftler bu öpüşme modasına kendilerini fena kaptırmış görünüyorlar.
Bakalım, bizim ligimizin kalan haftalarında bu moda statlarımıza da gelecek mi? Lig TV kameramanları ve yönetmenleri uyanık olsun!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA