Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Dükkan açık kalmış!

Erkan Köse'yi sıkı televizyon izleyicileri Star'daki talk show programı Gecekondu'dan tanıyorlar. Orada canlandırdığı şiveli, pijamalı, lafını esirgemeyen, kaba saba ama entelektüel karakter ile çok başarılı olmuştu.
Köse, bu hafta Çocuklar Duymasın'da Meltem'in otomobiliyle çarptığı kazazede Hayrettin tiplemesiyle ekrana geldi. Jenerikte adının üzerinde 'konuk oyuncu' yazıyordu. Ama böyle konuk, dostlar başına.
Keşke Çocuklar Duymasın evinde hep yatıya kalsa... Eminim, tecrübeli Birol Güven bu karakterin devamlılığını sağlamak üzere şimdiden kalemine davranmıştır. Malum, Seyyar Tayyar adli olarak patladı gitti... Diziye yeni kan lazım.
Bu arada Erkan Köse'nin canlandırdığı Hayrettin karakterinin pantolon fermuarı açık kalmıştı.
Karakterin perişanlığını anlatmak için kasten mi açık bırakılmıştı yoksa oyuncunun unutkanlığı ve set ekibinin dikkatsizliği miydi, anlayamadım. Vaziyeti görünce, ilkokul sıralarındaki esprilerimiz aklıma geldi:
- Vaay Ali, dükkanın açık kalmış!
- Boşver oğlum, içeride çırak var!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA