Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Oh be müzik varmış!

Bu hafta Beyaz Show'u izlerken aynen böyle dedim... Zira son zamanlarda hard rock, metal ve rap'ten yorgun düşen kulaklarım için Bülent Ortaçgil şarkıları adeta 'aroma terapi' gibiydi... Hele Bülent Ortaçgil-Zuhal Olcay düetleriyle keyfim iyice yerine geldi.
Benimle Oynar mısın, Bu Su Hiç Durmaz, Değirmen, Yağmur, Olmalı mı Olmamalı mı ve diğerleri...
Ilık zeytinyağı gibi kulağımdan geçip kiri pası söktüler.
Sadece eskiler mi?
Bülent ağabeyin son albümünde bir şarkı var ki, aman aman... Sen Sorumlusun... İşte şimdiden klasik olmaya aday bir Ortaçgil şaheseri daha...
Beyaz'ın programları iki tür:
Birincisi sohbet, şov, sürpriz ve mizah ağırlıklı. Diğerinde sadece müzik konuşuyor. Bu haftaki, ikinci gruba girenlerdendi. Ama yine de sohbet sırasında beni şaşırtan bilgilere ulaştım.
Örneğin; Zuhal Olcay, hayranı olduğu Recep İvedik-2 filminin tüm repliklerini ezbere biliyormuş. Yapımcı Türker İnanoğlu; Zuhal Olcay'ın rol aldığı Umut Yolcuları dizisi aniden yayından kalkınca, oyunculara mektup gönderip "Biz Erler Film olarak hep reyting listesinin birinci-ikinci sıralarına alışkınız. Bu nedenle beşincialtıncı olan bir diziyle devam edemeyiz" demiş.
Hayatın kendisi, en iddialı talk show programından bile daha konuşkan, değil mi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA