Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Asansördeki kız

Bugünkü köşemiz, kapalı alan fobisi olanlara göre değil. Yan tarafta soyunma kabinlerinden söz etmiştim, sırada asansör kabinleri var.
Haftanın en az iki gününü spor salonunda geçirdiğim Point Otel'de harika bir asansör uygulaması var. Özellikle de yalnızlar için... Asansöre biniyorsunuz, genelde aynanın olduğu yerde bir dijital ekran. Orada mahcup bir kız var. Üstelik pek de güzel. Size bakmıyormuş gibi yapıyor ama arada bir gözlerini sizinkilerle buluşturuyor. Yüzünde çapkın, son derece dişi ama bayağı olmayan bir gülümseme... İneceğiniz kata kadar sizi kesip duruyor. Bazen kafasını diğer yöne çeviriyor, tekrar döndüğünde gözünüzün içine içine bakıyor. Gözlerinde sizi beğendiğine dair hoş bir ifadeyle... Kısa yolculuğunuz boyunca asansördeki bu sanal hanımefendi ile flört ediyorsunuz.
Sapıkça mı? Asla değil... Metropollerin insan ormanında karşı cinsten beğeni bakışı bekleyen kaç yalnız ağaç var, biliyor musunuz?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA