Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Rekabetin güzeli

Televizyon sektöründeki çetin rekabet koşulları bazen programcıların, habercilerin, sunucuların, yapımcıların çala kılıç birbirlerine girmesine yol açıyor. Reyting puanlarına göbekten bağlı sistem, televizyon dünyasının aktörlerini birbirlerine karşı pek acımasız kılıyor.
İşte genelde 'orman kanunlarının' geçerli olduğu bu cangılda, zarif jestlere rastlamak 'çölde vaha' etkisi yaratıyor. Bunlardan birine önceki akşam Kanal D Ana Haber'de rastladım.
Mehmet Ali Birand, bültenini kapatırken, "Şimdi de bizden bir haber vereceğim. a Haber kanalı bugün yayın hayatına başladı. Televizyon sektörüne hayırlı olmasını diliyor, Erdoğan Aktaş ve ekibini kutluyorum" dedi.
Malum, Mehmet Ali Birand, CNN Türk'ün başında. a Haber ise haber kanalları arasındaki rekabeti en üste taşıyacak bir iddia ile geliyor. En güçlü rakibinin haberini verip kutlamak da 'Birand zarafeti' gerektirirdi zaten... Tebrikler ağabey...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA