Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yalan seneye devredecek

Adını Feriha Koydum dizisinin fanatikleri, kapıcı kızının, playboy Emir'e ne zaman gerçeği söyleyeceğini merak ediyor. Bu kuyruklu yalanın daha ne kadar süreceğini ben de merak ediyordum.
Antalya'da karşılaştığım dizinin senaristi Melis Civelek Top'a sordum. "Aslında..." dedi, "Feriha'nın Emir'e her şeyi açıkladığı sahne ile sezon finali yapmayı düşünüyorduk. Ama bunun pek rasyonel olmadığına kanaat getirdik. Bu heyecan gelecek sezona devretmeliydi. Yani sezon sonuna kadar Feriha'nın yalanı devam edecek..."
Diğer yandan Feriha, reyting tuzakları kurmadan, cinsellikten, şiddetten medet ummayan öyküsüyle benzerlerinden ayrılıyordu.
Ama son bölümde gördük ki, Feriha da eski sözlüsünün cinsel saldırısına uğradı. Hep söylüyorum, yapımcılar ve senaristler duyana kadar da kafalarını ütülemeye devam edeceğim. Tecavüzü, tacizi bu kadar sıklıkla gündeme getirmek, soruna dikkat çekmeye hizmet etmiyor. Olsa olsa meseleyi, sıradanlaştırıyor, günlük hayatın önemsiz bir ayrıntısı haline getiriyor. Dikkat!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA