Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Taner'e bunu yapmayın

SURVIVOR Taner'in yarışmadaki çılgınlıklarıyla hepimiz güldük, eğlendik.
Ama durum giderek kontrolden çıkmaya başladı.
Taner, Saba Tümer'in programında elindeki yangın söndürme tüpüyle arkadaşı Meter'e şakacıktan da olsa saldırınca, ortaya tuhaf görüntüler çıktı. Saba Tümer şaşırmış gibi yaptı ve bir yandan da o meşhur kahkahalarını koyvermekten geri durmadı.
İşin garibi, Taner'in yangın tüpünü yanında getirmiş olmasıydı. Yani anladığım kadarıyla tüm stüdyo bu garip şov için önceden hazırlıklıydı.
Çılgın yarışmacı, Survivor'da en büyük hayalini de anlatmıştı. Eski motosikletiyle Girne'de özel olarak hazırlanacak bir rampadan hızla denize uçacakmış...
Taner, yüksek süratte, 200-300 kiloluk bir motosikletle suya atlandığında bir insanın yaşayacağı travmadan habersiz olabilir ama birilerinin bu gence artık dur demesi lazım. Taner'in reyting adına desteklenen, teşvik edilen çılgınlıklarından biri, onun hayatına mâl olacak diye korkuyorum.
Ayrıca Taner'in çocuk hayranlarının sayısı çığ gibi büyüyor. Kural tanımazlığın, çılgın şakaların, hatta deliliğin bu kadar takdir görmesi, onu idol gibi gören çocukların geleceğini nasıl etkiler, varın siz hesap edin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA