Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ağanın eli tutulur mu?

Geçen haftanın en ilginç televizyon görüntülerinden biri, renkli işadamı Ali Ağaoğlu'nun Duymayan Kalmasın programındaki röportajına helikopterle gelmesiydi. Eee Ağa'nın eli tutulmaz, Oğlu'nun da...
Ama röportajın en önemli bölümü nasıl olduysa, magazin medyasında hak ettiği yeri bulmadı. Çapkınlıklarıyla ve otomobil koleksiyonuyla ünlü işadamı Ağaoğlu; 22 yaşında mimar bir sevgilisi olduğunu söyleyince, soruldu:
"Peki evli olduğunuz hanımınız da ileride böyle bir ilişki yaşamak isterse, tepkiniz ne olurdu?" Karadenizli Ağaoğlu'ndan beklenmedik bir yanıt geldi: "Tabii ki desteklerdim. Herkes dilediği gibi yaşayabilir. Bu konuda herhangi bir baskım ve kısıtlamam söz konusu olamaz."
Bu arada hafta içi her gün Star TV ekranlarına gelen ve her bölümünde ünlü birinin gizli dünyasına pencere açan Duymayan Kalmasın, kısa süre içinde adından en fazla söz ettiren magazin programlarından biri haline geldi. Deneyimli magazinci Bülent Makar'ın yönetiminde, kaliteli bir ekip tarafından hazırlanan Duymayan Kalmasın'da yarın da bir bomba patlayacak. Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Niang'ın akıl uçuran 'Bodrum halleri' uzun süre konuşulacağa benziyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA