Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Hakan Bey'i harcatmam!

Bu sözü geçen hafta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, MİT Müsteşarı Hakan Fidan için söylemişti. Bu hafta atv'deki Hakan Bey adlı talk show programının sunucusu Hakan Yılmaz, sahneye elinde bu haberin kupürüyle geldi. "Bakın" dedi, "Arkam sağlam. Ona göre..."
Hoş bir espriydi. Zaten bu sütunda birkaç eleştiri karaladıktan sonra programın en zayıf halkası skeçler bile tatlandı.
Bu hafta Kubat için hazırlanan 'Resim merakı' ve Şafak Sezer için hazırlanan 'Dayak tiryakileri' bantları pek espriliydi.
Beyaz Show'dan transfer edilen deneyimli yönetmen Reyhan kardeşimiz iki haftadır programa büyük bir ivme kazandırmışa benziyor. Görünen o ki metin yazarları da artık işi ucundan değil, ensesinden tutmaya karar vermişler. İş, helvayı biraz daha karııştırmaya kaldı...
Ancak Hakan daha birinci dakika dolmadan kendi kalesine golü atıverdi. Konuğu Fatoş Kabasakal'ı davet ederken "Vee karşınızda Fatoş Sezeeeeer" deyiverdi. Sonrası bir mahcubiyet, bir mahcubiyet... İşin daha da ilginci, Fatoş Kabasakal'ın bu anonsu "Fatoş Seğmen" olarak anlamasıydı... Duble gaf yani...
Program artık freni boşalmış kamyon misali yokuş aşağı gidiyordu. Abondone durumdaki Hakan, konuğu Kubat'la sohbete şöyle başladı: "Eee Kubat'cığım, 100 kişilik senfoniyle orkestralar filan veriyorsun artık?" Devrilip dört takla atan cümlesini fark etmeyen Hakan, bu kez Şafak'a sordu: "Bir tablo için en fazla neyini verirsin?" Şafak afalladı, "Sohbete önce Fatoş'la başlasan?" Bunun üzerine bu kez Fatoş Kabasakal alındı: "Pardon?.."
Meğer Hakan, konuyu başka yere bağlamaya çalışıyormuş. Diğer konuk Kubat, bir sergide çok beğendiği tabloları satın almak için ressama otomobilinin anahtarını vermiş. Hakan'ın amacı, lafı oraya getirmekmiş!
Yok, yok... Ben hâlâ Hakan'dan umutluyum. Hakan Bey'i harcatmam! Hele köşemize böyle malzeme verirken...
NOT: Dışişleri Bakanı Davutoğlu da iki gün önce "Hakan Bey, işini mükemmelen yapıyor" ifadesini kullandı. Artık değmeyin bizim Hakan Yılmaz'ın keyfine!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA