Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Evlilikler fena çatırdıyor

Hem de televizyon yüzünden... Televizyonun, aile üyeleri arasına görünmez dikenli teller ördüğünü daha önce yazmıştım. Herkes bir odada kendi televizyonu ve kendi programıyla baş başa kalmayı tercih edince, aile fertleri arasında iletişim kopukluğu yaşanıyordu. Bu yıl bu tehlike daha da büyüdü. Sebebi; Futbol Federasyonu'nun Play Off sistemini devreye sokmasıyla, maç takviminin sıkışması. Bakın okurumuz Şebnem Yıldız, isyanını nasıl dile getirmiş:
"Yüksel Bey merhaba, biz ailece televizyon seyretmeyi seviyoruz. Ben başka odada, eşim başka odada oturarak hiç televizyon seyretmedik. O benim filmlerime saygı gösterdi, ben de onun maçlarına. Fakat bu hafta Federasyon'un Play Off diye bir şey çıkardığını ve bu sebeple neredeyse haftanın her günü maç olduğunu öğrendim. Bu durum şimdi benim için bir işkenceye döndü. Ya ayrı odada olup tek başına sohbet etmeden televizyon seyretmeye mahkum olacağım ya da her gün maç seyretmek zorunda kalacağım. Bu, benim gibi hoşgörülü olan insanları bile çileden çıkartır. Saygılarımla..."
Ama televizyondan şikayetçi olan yalnızca hanımlar değil. Bir arkadaşım geçen gün evindeki Digiturk Plus kutusunu iade etmiş. Sebebi; hanımının dizileri reklamsız izlemek için kaydetmesi ve gece yarısından sonra izlemeye koyulmasıymış. Karısı tüm geceyi ekran başında geçiriyor, ertesi gün de erken uyanamadığı için hem eşiyle hem de çocuklarıyla yeterince ilgilenemiyormuş. Bizimki çareyi decoder'i iade etmekte bulmuş!
Siz pıtrak gibi çoğalan izdivaç programlarına bakmayın. Televizyonun asıl faaliyet alanı, çiftleri ayırmak!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA