Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Karpuz etkisi budur!

Atiye'nin bu yıl Eurovision yarışmasında Türkiye'yi temsil edeceği, bir meslektaşımızın köşesinde yer aldı diye çarşı karıştı. Müzik otoriteleri, anlı şanlı sanatçılar; Atiye için önlerine uzatılan mikrofonları geri çevirmeyip hemen yorum filan yaptılar.
Ama ertesi gün Atiye'den açıklama geldi. "Bana TRT'den böyle bir teklif gelmedi..."
Ve herkes bir anda sus pus oldu. Aslında Atiye, Eurovision'a gitse, hiç fena olmaz. Yani hâlâ böyle bir şansının bulunduğuna inanıyorum. Zira hem sesi hem sahne performansı iyi. Çağdaş görüntüsü ile Türk kadınını iyi temsil edeceğine de inanıyorum.
Atiye şimdilerde 'Bu mudur budur' şarkısının devşirme versiyonu eşliğinde, bir karpuzlu sakız reklamıyla ekranlara geliyor. Atiye'nin karpuz dilimleri arasında dans edip şarkı söylediği reklam, "Karpuz etkisi budur" sloganıyla bitiyor.
Teşbihte hata olmaz, TRT'ci dostlar alınmasın ama Atiye ile ilgili Eurovision haberleri bana eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek gibi geliyor!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA