Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Büyülendim!

Sihir, büyü, göz boyama işlerine pek prim vermem. İllüzyon gösterisi olarak önüme konanların çoğunu da yemem. Ama cumartesi akşamı Yetenek Sizsiniz Türkiye'de gösteri yapan Halit İncedayı beni benden aldı.
Gösterisini kaydedip defalarca izledim. Kareleri dondurdum, başa sardım, büyüttüm; ı-ıh.. Hiçbir falso bulamadım.
Tabii ki göz yanılsamasını kullanıp el çabukluğuyla insanları kandırmak olası. Ama Halit İncedayı bugün bu gösterisiyle Broadway kabarelerinde çalışsa, her gece bin dolarlık masaları kapatır...
Ne yalan söyleyeyim, geçen hafta Yetenek Sizsiniz Türkiye'den umudumu kesmiştim. Son hafta 'yetenek' diye önümüze çıkarılanların hiçbiri ilgimi çekmemişti. Ama bu hafta kararımı değiştirecek üç yarışmacı izledim. İlki Halit İncedayı idi. İkincisi, 13 yaşında rap besteleri yapıp söyleyen Vedat oldu. Çocuğun acayip bir tarzı var. Rap ile arabeski birleştirip ortalama Türk dinleyicisini esir alacak bir senteze ulaşmış. İmkan tanınırsa gerçekten de Türkiye'nin yıldızı olur.
Bir de taksi şoförü Durmuş Kurtboğan vardı ki, iri cüssesini görünce bir an Orhan Gencebay ağabeyimizi yutmuş olabileceği ihtimali aklıma geldi.
Yahu şarkı söylemesini bir tarafa bırakın, normal konuşurken bile Orhan Baba'nın aynısının tıpkısı.
Üstelik taklit için çaba harcamıyor, adamın gırtlağı doğuştan Orhan Gencebay ile çift yaratılmış. Bence canlı konser fobisi olan sevgili Orhan Gencebay artık gönül rahatlığıyla sahne alabilir. O ağzını kıpırdatır, taksici Durmuş sahne arkasından dublaj yapar!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA