Türkiye'nin en iyi haber sitesi

YÜKSEL AYTUĞ

Şeffaf masaya devam...

Bildiğiniz gibi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın evinde geçirdiği nekahet dönemi boyunca, sokağına bir şeffaf masa ve defter konuldu. Doktorları ziyaret izni vermediği için vatandaşlar bu masanın önünde kuyruğa girip hem geçmiş olsun dileklerini Başbakan'a iletiyorlar, hem de dertlerini anlatıyorlar.
Naçizane tavsiyem; şeffaf masanın orada sürekli bulundurulması. Zira bizim halkımızın en büyük şikayeti, muhatap bulamamaktır. Vatandaş, kendini yönetenlere derdini anlatamamaktan, sesini duyuramamaktan yakınır.
Bence şeffaf masa, halkla yönetim arasındaki 'direkt hat' olarak süreklilik kazanmalı. Başbakan'ın kurmayları, defterde yazılanlardan önem arz edenleri Erdoğan'a raporlamalı.
Hatta defter, Başbakanlık tarafından her ay düzenli olarak kitap halinde yayınlanmalı.
Bugüne kadarki icraatlarıyla 'halka en yakın lider' sıfatını kazanan Başbakan Erdoğan, sokağına kadar gelen bu iletişim hattının nimetlerinden eminim çok yararlanacaktır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.