Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Sempati yeteneği döver

Bu sonuca ulaşmam için Yetenek Sizsiniz Türkiye'de Rizeli Nurullah'ı izlemem yetti.
Nurullah dans gösterisi sergilemek için sahneye çıkmıştı. Ama dans etmesine gerek kalmadı. Çünkü sempatik ve alçakgönüllü tavırlarıyla daha sohbet sırasında üç 'Evet garantilemişti.
Peki, hem jüri üyeleri, hem salondaki seyirciler, hem de televizyon ekranı karşısındakiler neden Nurullah'ı sevmişti?
Çünkü içinde bulunduğumuz dünya, her geçen gün masumiyeti daha bulunmaz bir madene dönüştürüyor da ondan.
Aslında her insanda bulunması gereken saflık, doğruluk, dürüstlük ve tevazu giderek 'bulunmaz erdemler' haline geliyor. Bulunca da hep beraber üzerine çullanıp keyfini çıkarmaya çalışıyoruz.
Nurullah'ta yeteneğin zerresi yoktu. Dans diye ortaya koyduğu şey, 5 yaşındaki bir çocuğun evde ayna karşısında yaptıklarından farklı değildi. İçinden geleni, içinden geldiği gibi yapıyordu Nurullah. Ve bu yönüyle hepimizi usandıran dünyanın o 'hesapçı' haline adeta kafa tutuyordu.
Jüri üyelerinden hiçbiri bu görüntü karşısında 'Hayır' demeye cesaret edemedi. Hele Acun iyice coşup "Bir dahaki sefere koreografın ve arkandaki dans grubu benden" dedi.
Nurullah'ın arkasında şortlu kızlar, üzerinde janjanlı kostümler ve tek figürünü kaçırmaması gereken zorlayıcı bir koreografi ile 'Nurullah' olmaktan çıkacağını hesaplayamadan...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA