Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Behzat içini döktü

Behzat Ç. artık RTÜK'le aleni bir şekilde dalgasını geçiyor. Malum, dizide polislerin sürekli pavyonda içki içip devriyeye sarhoş çıkmaları eleştiri konusu olmuştu.
Bu hafta bizim başkomiser Behzat'ın ağabeyi, kardeşini emniyet müdürlüğünde ziyarete geldi.
Kardeşinin içkiyi bıraktığını öğrenince çok şaşırdı. Behzat, kazık kadar mesai arkadaşlarını kastederek, kinayeli bir şekilde "Çocukların yanında içmiyorum. Onların gelişimini olumsuz yönde etkilemek istemiyorum" dedi. Sonra çekmecesinden votka şişesini alıp üzerinde Emniyet Teşkilatı'nın logosu bulunan kupaların içine boşaltarak, ağabeyi ile tokuşturdu...
Protesto bununla da bitmedi. Behzat işi iyice abartıp ekip arabasının içinde seyir halindeyken cebinden çıkardığı mataradan konyak çekip durdu... Bu arada Savcı Hanım da tek başına bir meyhanede rakı ile demleniyordu. Behzat, körkütük sarhoş bir halde evine geldi. Kendisi için hazırlanan yemek masasına oturdu ve sofraya kustu!
Behzat, kendi bildiği tarzda içini dökmüştü!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA