Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Hangisi daha zor?

Bir erkek karısını niye terk eder? Sevgisi tükendiği için mi? Sıkıldığı için mi? Başka bir kadına sevdalandığı için mi? Başka bir kadından çocuğu olduğu için mi? Mevcut yaşamından bunalıp kendine yeni bir hayat kurmayı düşlediği için mi?
Ya hepsi birdense? Bir kadın düşünün... Kocası "Almanya'ya gidiyorum" diye evden çıkıyor. Hatta kadın onu havaalanına kadar götürüp uğurluyor. Sonra uçak düşüyor, kadın şoka giriyor. Sonra ikinci şok: Kocası o uçakta değilmiş. Ve üçüncü şok: Meğer adam havaalanından çıkıp başka bir kadın ve çocukla gitmiş. Sonuncu şok: En yakın arkadaşları, sırdaşları Halil, meğer terk eden koca Selim'in yediği haltlardan haberdarmış...
Kendinizi o kadının, yani Aylin'in yerine koyun. Hangisi daha çok canınızı acıtırdı? Terk edilmek mi? Aldatılmak mı? Çocuğunuza ne diyeceğinizi bilememek mi? Kocanızın bir başka kadından çocuk sahibi olduğu şüphesi mi? Üç kişi bundan haberdar iken, saf saf ortada dolaşmak mı?

BEDAVA LABORATUVAR
Son dizisinin anlatım biçimi biraz karmaşık. Ama ben her pazartesi gözlerimi Son'dan alamıyorum. Galiba bunda Aylin karakterinin etkisi var. Aylin nasıl tepki verecek? Olan bitene karşı nasıl dik duracak? Çocuğuna durumu nasıl anlatacak? Selim ve İranlı sevgilisi Leyla'dan nasıl intikam alacak? Ya da intikam alacak mı? Tüm olan biteni bildiği halde ser verip sır vermeyen Halil'e karşı tutumu ne olacak? Dahası Aylin, Aylin olarak kalacak mı? Duyguları mı, yoksa mantığı mı daha baskın gelecek? Eğer kadın olsaydım, sırf bu bedava laboratuvar çalışmasının sonuçlarını görmek için bile diziyi izlerdim.
Ve Nehir Erdoğan... Aylin'in duygusal gel-gitlerini, endişelerini, hayal kırıklıklarını öylesine ustaca, o kadar inandırıcı bir tarzda ekrana taşıyor ki; hayran olmamak elde değil. Hele polis merkezinden çaldığı havaalanı görüntülerini bilgisayarında izlerken ekrana bir bakışı, bir konuşması, bir tonlaması vardı ki; konservatuvarlarda beş oyunculuk etüdü yerine geçecek cinstendi.
Bu arada, Aylin'in en yakın arkadaşı Selen'i oynayan Aylin Aslım göz alıcı oyunculuk yeteneği ile her hafta biraz daha ışıldıyor. Şarkıcılığı da farklıydı ama oyunculuğu daha bir sıra dışı.
"Bir yıldız doğuyor" desem, acaba acele mi etmiş olurum?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA