Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Erken Doğum (!)

Pazar sabahı erken saatte tv8 ekranlarındaki Erken Baskı programının sunucusu Seda Akgül'ü görünce gözlerimi ovuşturmak zorunda kaldım. Zira sevgili Seda, programı cerrahlar ve ekiplerinin giydiği ameliyat önlüğüne benzer bir gömlekle sunuyordu.
Takvime baktım, henüz 14 Mart Tıp Bayramı'na 3 gün vardı. Peki bu 'erken kutlama'nın sebebi neydi ki?
Benim gibi pek çok izleyici de Seda'nın program için seçtiği kostümü ameliyat önlüğüne benzetmiş olmalı ki, programa mesaj yağıyordu: "Narkoz lazımsa, geleyim..." "Bari boynuna bir kolye taksaydın da ameliyat gömleğine benzemeseydi..." Yahu ne kolyesi? Boynuna steteskop taksa yeridir!
Sonunda Seda da pes etti. Reklam arasında bulup buluşturduğu bir steril maskeyi yüzüne geçirip programı bir süreliğine böyle sundu.
Dedi ki, "Bu yeşil gömlek kan göstermiyor, onun için giydim. Birazdan rejiyi doğrayacağım içeride... Beni yine tombul göstermişler bugün..."
En komiği ise program için rejiden gelen yeni isim önerisiydi: Erken Doğum!
Bu arada cumartesipazar sabahları Erken Baskı'yı izlemek pek çok kişi gibi bende de bağımlılık yarattı. Gündemi elleriyle yoğurup kulak memesi kıvamına getiren Seda'nın yüzünden hafta sonları hepimize uyku haram oldu! Erken Baskı'nın, Bay Tahmin'le beraber tv8'in en fazla izlenen programı olmasına şaşmamak gerek...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA