Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Dört dörtlük dizi

Reyting ölçümü yapılmadığı için kesin sonucu bilmiyorum ama dün TBMM TV, iri yarı kanallara kafa tutmuştur diye düşünüyorum. Ben bile işi gücü erkenden bitirip TRT 3'ün karşısına geçtim. Zira 4+4+4 olarak bilinen yeni eğitim sisteminin Genel Kurul'daki ilk oturumu yapılacaktı. Dizinin(!) 'fragmanları' bile bir hafta önceden gösterime girmişti.
Bir taraf, "Anlayacakları dilden de konuşmasını biliriz" diyordu; diğer taraf, "Tanklarıyla, toplarıyla da gelse fark etmez" diye naralanıyordu.
Yasanın geçmemesi için kürsüyü ablukaya almayı planlayanlar, oturma ve açlık grevine gitmeyi düşünenler bile vardı. Hatta bir parti yöneticisi, oturum öncesi arkadaşlarına "Meclis'e antrenmanlı gelin" bile demişti.
Ne yalan söyleyeyim; bu sezon hiçbir dizinin 'ilk bölümü' beni bu kadar heyecanlandırmamıştı. Görüşmeler, ortalama bir dizi izleyicisinin her türlü ihtiyacını karşılayacak kıvamdaydı. Entrika, taktik, laf sokma, sinir bozma, aldatma, ihtiras; 32 kısım tekmili birden TBMM TV ekranındaydı.
Yüksek tansiyon nedeniyle reyting bir an bile düşmedi.
Bu dizinin bir hafta ekranda kalması bekleniyor. 'Dört dörtlük' yerli dizi izlemek isteyenler; TBMM TV başına!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA