Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Gurbetçiler yine isyanda

Kimbilir bu köşede yayınladığım kaçıncı gurbetçi mektubu... Kanalların Avrupa yayınlarını izleyenlere Allah sabır versin.
Zira biz ne kadar yazsak da, rezillik bitmiyor.
İşte köşemizi İsviçre'den takip eden bir okurumuzun isyan dolu satırları. Birileri ekran başındaki gurbetçilere sahip çıkana kadar, onların sesini duyurmaktan vazgeçmeyeceğim:
"Sevgili Yüksel Aytuğ, adımı lütfen açıklamayın. Ben sizin yazılarınızı günlük okuyan bir okuyucunuzum. İsviçre'de yaşayan biriyim ve doğal olarak Türk kanallarının Avrupa yayınlarını izliyorum (maalesef). Neden maalesef dedim, anlatayım:
Kanalların Avrupa yayınlarında, neden bilmiyorum, cumartesi ve pazar günleri emlak ve sağlık programından geçilmiyor. Mesela ben Kim Milyoner Olmak İster? yarışma programını izleyemiyorum. Hafta içi çalışıyorum, cumartesi öğlen saat 14.00'te eve geliyorum. Biraz dinleneyim diye ekran başına geçiyorum ama hak getire... Her kanalda gündüz emlak yayınından başka hiçbir şey yok. Pazar günü de aynı durum sözkonusu. Ben artık isyan noktasına gelmiş durumdayım. Televizyon izlemeyi seven biriyim ama ne olur artik insaf etsinler. Ben pazar günü televizyon keyfi yapmak istiyorum ama yok, yok, yok...
Bu yazımı okursanız lütfen yetkililere bildirin. Bizlere, yurt dışında yaşayan vatandaşlarına bunu yapmasınlar. Sanki bizler sadece ev almayı düşünüyoruz! Hayır efendim, bizler biraz televizyon izleyip vatan hasretimizi azıcık dindirmek istiyoruz. Lütfen buna bir çare bulsunlar.
Sevgi ve saygılarımla..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA