Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Eyvah Düşüyordum!

En son Acun'un Fenerbahçe futbol takımını ağırladığı Var mısın Yok musun?'u izlerken bir yarışma programında bu kadar gülüp eğlenmiştim.
Bu hafta BKM oyuncularının yarıştığı Eyvah Düşüyorum'u izlerken ev kahkahalarımla çınladı. Umarım komşular duyup da, "Gitti dağ gibi Yüksel Aytuğ... E bu kadar televizyon izlerse sonu budur" diye düşünmemişlerdir.
Yarışmanın sunucusu Eser Yenenler, etrafında dostlarını bulunca iyice açıldı. Çocuklar da yarışmanın şova dönmesi için ellerinden geleni yapınca, ortaya muhteşem bir seyirlik çıktı.
Bu arada yarışmayı izlerken, neşeli duygularla birlikte gurur ve heyecanı da tattım. Sorulardan biri, "Yüksel Aytuğ'un Sabah gazetesinde yazdığı köşenin konusu nedir?" şeklindeydi.
Yarışmacı Pelin Öztekin düşünürken, saniyeler hızla akıyor; ben de -her nedense- heyecandan tırnaklarımı kemiriyordum. Sürenin bitmesine 60 salise kala Pelin "Televizyon" doğru yanıtını verince derin bir oh çektim ve karizma çizen kuyuya düşmekten son anda kurtuldum!
Bu arada rakibi İbrahim, Pelin'i ayıplayıp "Bu kadar kolay bir soruda bile zorlanman umudumu artırdı" dedi. Yaşa İbrahim; adamımsın...
Sevgili dostum Rasim Öztekin'in dünya tatlısı kızı Pelin'in faturasını ise bugünkü Gaf Kürsüsü'nde kestim!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA