Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Benzemez kimse Huysuz'a

Bravo Seyfi Dursunoğlu'na... Benzemez Kimse Sana eğer rekabet ormanındaki reyting sarmaşıklarına tutunursa, bu büyük ölçüde Seyfi Dursunoğlu'nun müthiş şovu sayesinde olacak.
Tabii ki Erol Evgin'in sıcaklığını, beyefendiliğini ve Hande Ataizi'nin işveli hallerini de unutacak değilim ama içimden böyle Huysuz'luk etmek geldi işte...
Dursunoğlu, içinde yer aldığı her şovu gizlice değil, açık açık ele geçiriyor. Her yarışma bir süre sonra Huysuz Şov'a dönüşüyor. Ama mesele; bunu antipati toplayarak değil, tam tersine sempati kazanarak yapabilmek.
İşte Dursunoğlu bunu başarıyor.

EVGİN RUH ÇAĞIRMIŞ
Yarışma başlarken doğrusu pek umutlu değildim. 'Bir ünlünün çıkıp kendini bir başka ünlüye benzetmesinin neresi cazip?' diye düşünüyordum açıkçası...
Daha birinci dakikada fikrim değişti. Jüri üyesi Erol Evgin adeta ruh çağırmış, Cem Karaca olup sahneye konuvermişti. Onu pek çok kez sahnede Cem Karaca'nın sesiyle şarkı söylerken izlemiştim. Ama işin içine kostüm, makyaj, kuaför girince Cem Karaca klonlanmış zannettim.
Seyfi Dursunoğlu'nun Zeki Müren kılığındaki dekolte penceresi 'cereyan' yapacak kadar iddialıydı. (Plastik pencere reklamcıları, uyumayın!) Hande Ataizi, Madonna olarak sahneye geldiğinde ise ABD'li yıldız adına üzüldüm. Zira Madonna bu kadar güzel olsa başka ne ister?
Pelin Öztekin, Sibel Can'ı taklit ederken çok sempatikti. Zaten Sibel Can'ın da iki albüm arası Pelin'e benzemek için bazı kilo denemeleri olmuştu. (!) Ama ben Pelin'in Çok Güzel Hareketler Bunlar sahnesinde bıyık takıp babası Rasim Öztekin'i canlandırdığı sahneyi unutamıyorum. İddiaya girerim, annesi bile ayırt edemezdi!

SADECE RENGİNİ TUTTURDU
Bay J'nin Erol Evgin halleri de inanılmazdı. Pek çok kişi gibi ben de Bay J ağzını oynatıyor, Erol Evgin jüri masasından söylüyor sandım.
Asena ise Michael Jackson'ın sadece rengini tutturabilmişti. Tıpkı meşhur fıkradaki gibi... (Fıkrayı burada anlatmama imkan yok. Bilenler, bilmeyenlere anlatsın bir zahmet. Hani şu yan pisuarda gördüğü zenciye öykünüp ona benzeyebilmek için buzdolabının kapağında çalışma yaptıktan sonra sadece rengini tutturabilen adamın fıkrası! Aaa? Farkında olmadan anlattım galiba!)

NEREDEYDİN UĞUR ARSLAN?
Ümit Erdim'den iki Volkan Konak çıktı. Yok canım, çocuğun kilosuyla filan dalga geçmiyorum. Hem şarkı söylerken, hem şiir okurken vallahi karşımda Kuzey'in İkiz Oğlu var zannettim.
Veeeee.... Uğur Arslan... İnsanın böyle bir yeteneği varken bunu yıllarca izleyiciden saklaması da gerçekten bir başka yetenek. Tövbe estağfurullah, Barış Ağabey öte yandan hava değişimi alıp geldi sandım. Barış Manço'nun sesi, jestleri, mimikleri, duruşu, konuşması bu kadar mı iyi gözlemlenir, bu kadar mı kusursuz sahneye taşınır?
Uğur Arslan haftaya TRT'de 7'den 77'yeyi sunsun; millet arşiv görüntüsü sanmazsa ne olayım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA