Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yeter artık Acun!

Beşiktaş'ın eski başkanı Yıldırım Demirören, iki yıl önce Portekizli yıldızları birbiri ardına siyah-beyazlı kadroya kattığında havaalanındaki Beşiktaş taraftarı, şaşkınlık ve mutluluğunu ifade etmek için hep bir ağızdan "Yeter artık Demirören, yeter artık" diye tezahürat yapmıştı.

AYNI TEZAHÜRAT
Allah sonunu benzetmesin, şimdi Survivor yarışmacıları Acun Ilıcalı için aynı tezahüratı yapıyor. Çünkü Acun bu sezon ödülleri iyice abarttı.
Son ödül benim bile kanımı kaynattı. Kazananlar, önce New Jersey'de oynanan Arjantin- Brezilya futbol maçını, ardından Doğu Konferansı'nın en büyüğünü belirleyecek Miami Heat-Boston Celtics arasındaki NBA karşılaşmasını izleyecekti.
Vallahi sırf bu iki bilet için bile Survivor'a katılırdım. Nitekim, Turkcell'in tahsis ettiği özel uçakla bu iki organizasyona yetişen Hasan, Begüm ve Anıl hayatları boyunca unutamayacakları bir gün yaşayıp mest oldular.
Ancak Acun ve ekibi, Miami'deki müthiş haberi atladılar.
Zira tribünde Galatasaray'ın ünlü oyuncusu Felipe Melo da vardı. Eğer farketselerdi, Survivor yarışmacıları ve Melo'nun bir araya gelmesiyle hatırı sayılır bir haberin altına imza atmış olacaklardı. Kim bilir; belki de koyu Fenerbahçeli Acun, Melo'nun Şükrü Saracoğlu Stadı'nda sergilediği o çirkin 'kangal çiftleşmesi' mizansenini hatırlayıp ünlü futbolcuyu görmezden gelmiştir!
Bu yazı cuma gününden yazılıyor. Yani Acun'un bu hafta için sır gibi sakladığı ve "Duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız" dediği ödül açıklanmadan önce. Geçen haftayı gördükten sonra 'dahası' ne ola ki? Yeter artık Acun, vallahi yeter!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA