Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Haydi rastgele Emrah

Mahsun Kırmızıgül ve Özcan Deniz'in ardından bu kez de Emrah, yönetmenlik koltuğunda şansını denemeye hazırlanıyor. Geçenlerde 30'uncu sanat yılını kutlayan Emrah İpek, Gelmeyen Bahar isimli sinema filmi için kolları sıvadı. Emrah 2.5 yıldır hayata geçirmeye çalıştığı bu projesinde 'Babam' dediği rahmetli Osman Yağmurdereli'nin eşi Esin Yağmurdereli'nin sahibi olduğu Yağmur Ajans ile çalışacak.
Film, son günlerin en dramatik konularından biri olan kadına şiddeti bugüne dek hiç işlenmemiş yönleriyle beyazperdeye taşımayı hedefliyor.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde vizyona girecek filmin oyuncu kadrosu için de 8 aydır hummalı bir çalışma sürdürülüyor.
Rahmetli Osman Ağabey'in bendeki karşılığı çok büyüktür. Onun dizi projelerinde özveri ile çalışan Emrah'ın yine Yağmur Ajans ile beraber girişeceği bu ilk sinema macerasının hayırlı bir sonla noktalanmasını bu yüzden tüm kalbimle diliyorum. Yolun açık olsun vefalı Emrah kardeş...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA