Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Fena benzettiler!

Şahane bir finaldi. İstisnasız tüm yarışmacılar, mükemmeldi. Yaz boyunca ekran başındakilere neşeli anlar yaşatan Benzemez Kimse Sana, gerçekten de kimselere benzemeyen bir finalle sezonu noktaladı.
Hangi birinden söz edeyim ki? Bülent Ersoy'a Ersoy'un kendisinden bile daha fazla benzeyen Ümit Erdim'den mi?
'Binbirsurat' unvanını Atilla Arcan'ın elinden almaya kararlı olan ve son hafta Tarkan performansıyla hepimizi mest eden Uğur Arslan'dan mı?
Alpay'ın 'ta kendisi' olan Bay J'den mi?
O küçücük sesiyle kocaman Whitney Houston şarkısının altından kalkan Asena'dan mı?
Ajda'nın tüm şovunu detaylarıyla sahneye taşıma başarısı gösteren Ömür Gedik'ten mi? Bu arada şovun duyurulmasında, adından söz ettirmesinde en büyük etken Seyfi Dursunuoğlu'ydu. Ancak bundan böyle artık Seyfi Dursunoğlu gibi bir 'katalizöre' (kimyasal reaksiyon hızlandırıcısı) ihtiyaç duyulacağını sanmıyorum. Zira şovun kendisi ilk kez Dursunoğlu'nun önüne geçti.
Huysuz, artık kendine yeni bir 'şov' bulmak zorunda.
Peki ya programın yeni bölümünde ilki kadar kuvvetli bir sanatçı jenerasyonu bulunabilecek mi? İşte o konuda biraz tereddüdüm var...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA