Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Firuze izleyiciyi bayılttı mı?

Her cumartesi olduğu gibi bugün de söz izleyicide. Yakından Kumanda'nın ardından diğer televizyon köşelerinde de okur mektuplarının giderek daha fazla yer bulması ise sevindirici.
Okurumuz Betül Şencan'dan Muhteşem Yüzyıl dizisine hayli sert eleştiriler var. Özellikle de diziyi renklendirmek ya da uzatmak için eklenen karakterlere...
İşte mektubu:
"Yüksel Bey merhaba, bu sefer size Muhteşem Yüzyıl dizisi için yazıyorum. Cansu Dere diziye girdiğinden beri bir şeyler oldu. Sanki dizinin kalitesi düştü. Kusura bakmasınlar, oyuncuya diyeceğimiz yok, herkes işini yapıyor ama bu kişiliğin tarihte karşılığı var mı, varsa Kanuni ile bu kadar bunaltıcı, Hürrem ile bu kadar bayıltıcı mı olmuş ilişkileri? Kimi kandırıyorlar? İstese Hürrem'in Firuze'yi ortadan kaldırtması ne kadar sürerdi? Allahaşkına zaten koskoca Kanuni'yi uçkurundan başka bir şey düşünmeyen bir karakter haline getirdiler, bari diziyi uzatmak için devamlı karakter sokup sokup izleyiciyi aptal yerine koymasınlar. Çok mu ileri gittim Yüksel Bey? Ama gerçekten bayılıyoruz izlerken ama beğendiğimizden değil, vallahi sıkıntıdan!.. Ölecekse öldürsünler, bu kadar uzatmanın anlamı ne? Sırada nasılsa bekleyen pek çok yeni karakter vardır. Daha bu dizi çoook uzun sürer. Hazır böyle seyirci de bulmuşlar. Sevgiler..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA