Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Carolin'i durdurun!

Aman ki ne aman...
Hollanda tutup da Ankara'ya nükleer bomba atsaydı, bizim toplumda daha az hasar oluşurdu.
Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde Hollanda'dan gelen Carolin, memleketi öyle bir karıştırdı ki...
Carolin'i önce Ali Kaptan'ın yuvasını dağıtırken izledik. Adamın sebebi oldu. Hollanda'dan belalısı olan adamın da mahvına sebep oldu.
Yetmedi, ailenin can düşmanı Kenan'ı ayarttı. Âdeta eşini bir öpücükle öldüren dişi tarantula örümceği gibi onun da sonunu getirdi.
Durmadı, bu kez ailenin bir başka düşmanı Ekrem Tatlıcıoğlu'nu baştan çıkardı. Son bölümde ise onu Ekrem Bey'in oğlu Hakan ile öpüşürken gördük. Vallahi Türkiye 70'lerde büyük tehlike atlatmış. Carolin, erkek neslinin köküne kibrit suyu dökecekmiş! Bu arada Hakan'ın kızına uyan tek böbrek de Carolin'den çıkmasın mı?
Vallahi aileye iki kere düşünmelerini tavsiye ediyorum. Ciğeri beş para etmez Carolin'in böbreğinden ne hayır gelecek ki?
Diğer taraftan Akarsu Ailesi yüzünden cezaevleri dolup taşıyor. Benim hatırladığım, Carolin'i bıçaklayan Cemile, Balıkçı'yı öldüren Ali Kaptan, oğlunu vuran Hasefe Nine, cinayetle suçlanan Mete'nin ardından yine cinayet suçlusu olarak aranan Osman da cezaevini boyladı.
Aile kabristanı yerine 'aile hapishanesi' yaptırsalar yeridir!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA