Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Allah razı olsun!

Geçen hafta yılın ilk gününde bu sütunlarda kaleme aldığım 'Televizyon Duası' büyük ilgi gördü. Bu da gösterdi ki, televizyon sektörünün ıslahı konusunda işimiz sadece Allah'a kalmamış!
Evelallah, bilinçli, eğitimli, ne istediğini bilen okurların yardımıyla güzel günler yakında... Samsun Çınarlık Beldesi Çengelli Camii İmamı Sayın Yakup Demirbaş da duamıza içtenlikle katılanlardan:
"Sayın Yüksel Aytuğ; sizin yazınızı ilk defa okudum. 'Bu da televizyon duası' başlıklı yazınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum.
2013 yılından benim gönlümdeki beklentiyi bundan daha güzel ifade eden bir yazı (dua) olamazdı.
Duanız içinde reklamdan haber bültenine, kahvehane sohbetlerinden spor tartışmalarına ve özellikle de reytinglerle haksız kazanç elde edenlerin akıbetini tarif eden kısımlara kadar hepsini ilgiyle okudum.
Şunu da ifade etmeden geçemem; 'reyting oltası' benzetmeniz, ifade ettiğiniz hususları çok güzel açıklıyor. Ben de size bir dua etmek istiyorum: "Ey insanları koruyan ve kollayan Allah'ım, Sayın Yüksel Aytuğ kulunu, eşini ve çocuklarını daima koru. Onları bu güzel dualardan hiçbir zaman uzak eyleme. Amin..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA