Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bu nasıl panik?

Selin Bilginkaya adlı okurumuzun tespiti, bu köşede sıkça tekrarladığımız 'Televizyonda gördüğünüz her şeye inanmayın' uyarımızı destekler mahiyette:
"Yüksel Bey merhaba. Marmara ve Ege'de meydana gelen deprem haberlerini hemen hemen bütün kanallar aynı görüntülerle verdi.
Sadece sokak röportajlarında farklılık vardı. Ancak hemen hepsinde aynı görüntü yer alıyordu. Kamera, kapısı açılan depo ya da neresiyse işte; onun önüne dikilmiş, içeriden altı kişi koşarak çıkıyor. Güya deprem oluyor, insanlar kendini dışarı atıyor.
O an tesadüfe bakın ki kamera da orada. Bu görüntüyü internette tekrar tekrar izledim. Siz de izleyebilirsiniz. Adamlar içeriden öyle bir çıkıyor ki, hemen hepsi gülüyor. Birisinin elleri cebinde.
En ilginci de çeken kameranın o panikte hiç titrememesi... Yani, paniği gerçekten yansıtıyor olmaması ya da kurgu gibi durum var ortada... Panik halinde böyle mi oluyor acaba?
İlginç...
Ya da, 'Ne gerek var bunlara?' diye düşünüyorum. Saygılar..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA