Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kış çayı niyetine

Yaşasın müzik, yaşasın melodi!
ENBE Orkestrası'nın çıkardığı son single Hikaye'yi dinleyince kendi kendime böyle dedim. Son dönemde en büyük şikayetim; ritmin, melodinin önüne geçmesiydi. Bu 'ritme bağlılık', önce kafiye bulup sonra mısra yazan sözde şairlerin yaptığına benziyordu. Oysa müzik de tıpkı şiir gibi inşa edilemez, projelendirilemezdi. Yürekten çıkar, su gibi yolunu bulur giderdi.

NEFİS BİR HİKAYE
ENBE'nin Hikaye'sinde melodi 'solistlik' yapıyor. Tıpkı son dönemde zarif, nahif ve romantik tınılarıyla hepimizin beğenisini kazanan Model grubunun şarkılarında olduğu gibi...
Ferhat Göçer, Mustafa Ceceli, Elvan Günaydın, Fulya Demir gibi isimlerin şov dünyasında tutunmalarında büyük pay sahibi olan Behzat Gerçeker bu kez sahneye yeni bir besteci ve söz yazarı sürmüş. Hikaye'nin altına imza atan Çağrı Çığ Sığırcı'yı gidip ta Adana'da bulmuş. Akılda tutması zor olabilir, bu ismi bir köşeye yazın. Gelecekte pek çok ünlü şarkının altında onun imzasını göreceğimiz kesin.
Bu arada Elvan Günaydın, Fulya Demir, P. Banu Küçük, Berkay Aras Özideş, Onur Turan ve Çağlar Ökten'in şarkıdaki enfes vokalleri, sıcacık bir kış çayı gibi içinize akacak. Mutlaka dinleyin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA