Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Rana Hanım sahnede

Bugün Ne Giysem? yarışmasında birinici olan 82 yaşındaki Rana Özmutlu hanımefendiyi bu sütunlarda çok yazdım.
Hatta geçen yıl, solistliğini yaptığı Türk sanat müziği korosunda da izlemiştim. O gün, bu müzik şöleniyle ilgili yazdıklarımın ardından pek çok okurum, "Rana Hanım'ı biz de sahnede izlemek istiyoruz. Ne zaman, nerede çıkıyor?" diye sormuşlardı. İşte Rana Özmutlu hayranlarına fırsat:

VESİLE OLDU
Rana Hanım, bugün, yani tam da Sevgililer Günü'nde Bakırköy Gönüllü Çevreciler Derneği'nin korosu Fasl-ı Muhabbet ile birlikte saat 13.00'te Ataköy Yunus Emre Kültür Merkezi'nde sahne alacak. Konser öncesinde ise kültür merkezinin bahçesinde; dünyada 'V-Day Hareketi' olarak bilinen, kadına şiddeti protesto amaçlı bir dans gösterisi de gerçekleştirilecek.
82 yaşında bir kadın çıkıyor; ülkenin en iddialı yarışmasında tüm genç rakiplerini geride bırakıp 'Çağdaş, Atatürk'ün Cumhuriyeti'ne model oluşturacak' bir kadın portresi çiziyor, herkes tarafından ayakta alkışlanıyor ve biz onun vesilesi ile bir çevreci derneğin, bir koronun ve etkili bir kadın hareketinin varlığından haberdar oluyoruz. Teşekkürler Rana Hanım...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA