Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ne demek istedi?

Flash TV'de her çarşamba gecesi canlı olarak yayınlanan Evlere Şenlik programında sunucu Ayşe Dinçer'in yaptığı bir konuşma kafalarda soru işareti yarattı.
Ankaralı Yasin ile beraber yaklaşık üç yıldır Flash TV'de program yapan Dinçer'in canlı yayında söyledikleri, 'sitem' sınırlarını aşıp adeta 'ihbar' niteliğine büründü. Kendisine ulaşamadığım için sözleriyle neyi kastettiğini öğrenemedim. Eğer o bize ulaşıp açıklama yapma gereği hissederse, onu da okurlarımızla paylaşacağım.
İşte Ayşe Dinçer'in o manidar konuşması:
"İki şekerli bir sade, hadi bana müsaade... Bir gün öyle bir müsaade isteyeceğim ki Yasin, sen bile şaşıracaksın. Her şey güzel gidiyor. Yalnız şu bilinsin ki, Ankaralı Ayşe Dinçer üç yıldır Flash TV'de program yapıyor. Hiç kimsenin gönlünü incitmemiş, kırmamışımdır. Kırmam da... Ama ben isterim ki benim de gönlüm kırılmasın. Ben bir şaka yapsam, bir şey konuşsam; gönlümün temizliğindendir. Çünkü burada gönlü, yüreği güzel insanlar var diye Ayşe Dinçer buraya geldi, bu kanalda çalışıyor, çalışmaya da devam edecek. Ama güzellik, hoşgörü, sevgi, saygı olduğu sürece... Dirsek teması olmadan..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA