Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Nasıl göremediler?

İzleyici artık eskisinden daha bilgili, seçici ve talepkâr. Bunu da köşemize gönderdikleri mesajlarla kanıtlıyorlar. İşte okurumuz Melisa Arzu'nun notu:
"Yüksel Bey sayenizde o kadar çok şeye dikkat etmeye başladım ki, artık dizilerde ve filmler de hiçbir şey gözümden kaçmıyor.
İnanın
bazı basit hatalar biz seyircilerin canını çok sıkıyor. Bunlardan biri de dün Muhteşem Yüzyıl'da yaşandı. Maktul İbrahim Paşa'nın altınlarını arayanlar, bahçedeki otların içine bile baktılar. Eminim ki, sarayı da didik didik aramışlardır ama bir zaman sonra Hatice Sultan mahzenlerden birindeki sepetin altında bulunan kapıyı açtı ve tüm altınlar oradaydı. Şimdi soruyorum size; altın arasanız ve yerde duran bir kapı tokmağı görseniz kaldırmaz mısınız? Bu kadar kapsamlı bir aramada nasıl görmezler? Kaldı ki dönemin en büyük paşası, o kadar çok altını bu kadar basit bir yere neden saklar? Benim gözümden kaçmadı, emnim ki birçok izleyici de gülmüştür bu olaya... Size tekrar yaptığınız iş için teşekkür ederim."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA