Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Mitinge katılır gibi

Diziler, uzmanlık gereken konuları 'kafalarına göre' işleyince, izleyici tepkisiyle karşılaşıyorlar. İşte bunlardan birini de okurumuz İsmail Kaan kaleme almış:
"Yüksel Bey merhaba. Sakarya Fırat dizisini mümkün oldukça izlemeye çalışıyorum. Dizide zaman zaman oldukça yapıcı mesajlar veriliyor ve toplumun önemli sorunları gözler önüne seriliyor. Ancak senaryo yazarları, çok basit hususları atlıyor ve askerlikle ilgili çok acemice hatalar yapıyorlar. İşte birkaçı:
hafta yol mayınlamasında güya örgüt üyeleri epey yürüyüp hedefe geldiler. Ancak mayınlanan yerin hemen arkasında temsili mağaranın kapısı görülüyordu. Hiçbir askeri tim, bu kadar yakındaki yeri atlamaz.
Ayrıca tüm askerler neredeyse miting yapacak gibi arazide ilerliyordu. Tek bir terörist, aynı durumda 100 tane Osman Kanat olsa bile keklik gibi avlar.
Birkaç hafta önce Teo, Jiyan ve Bakır; terörist evinde Osman Kanat tarafından tespit edildi ve yakıldı. Ama ne hikmetse Bakır hâlâ şehirdeki faaliyetlerini serbestçe sürdürüyor."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA