Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bıçak sırtı bir dizi

Dizinin kadrosunu öğrendiğimde ağzım hayretten bir karış açık kalmıştı.
Dizi değil de, sanırsınız Antalya Televizyon Ödülleri Gecesi'nin kırmızı halı geçişi... Yavuz Bingöl, Bülent İnal, Şebnem Bozoklu, Özlem Conker, Sema Ergenekon, Eylem Polat ve daha niceleri... Ama daha sonra yapımcı Şükrü Avşar'ın içine sinmemiş olacak ki, kadro yeniden yapıldı.
Şerif Sezer ve Metin Akusta'nın da oyuncular arasına dahil edilmesiyle, kadro neredeyse baştan ayağa yenilendi.
Her ne kadar hayata geçirilirken zigzaglar çiziyormuş gibi görünse de, ben Karagül dizisinden son derece umutluyum.
Umarım senaryo, yönetim ve kurgu; bu dev kadroya iki beden küçük gelmez.
Bir de Yavuz Bingöl ile Ece Uslu üçüncü kez bir dizinin başrolünü paylaşacak. Zerda çok tutmuştu. Daha sonra birlikte rol aldıkları TRT dizisi Bulutların Ötesinde ise büyük bir hayal kırıklığı yaratıp kısa sürede yayından kaldırılmıştı. Bakalım, yeni 'Ayhan Işık-Belgin Doruk' olma yolunda hızla ilerleyen çift, bu kez nasıl bir reyting skoru elde edecek? Ama işin bir de handikapı var. Karagül, kadrosuyla beklentiyi çok yükseltti. Eğer çıtanın altından geçmeye kalkarlarsa, bir çuval inciri berbat ederler.
Bu arada FOX'un dizi kulvarına giderek ağırlığını koyması da gözden kaçmıyor. Umutsuz Ev Kadınları ve Çocuklar Duymasın'ı transfer eden, Harem'i tutturan, Lale Devri ve Yer Gök Aşk ile ciddi bir istikrar çizgisi yakalayan FOX kanalı; Karagül ile diziler ligindeki yerini iyice sağlamlaştıracağa benziyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA