Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Huysuz'a bir 'Demet' jüri

Bana göre geçen sezonun en eğlenceli yarışmasıydı; Benzemez Kimse Sana çok yakında Show TV ekranlarında izleyicilerin huzuruna çıkacakl
Yarışmadaki en büyük değişiklik ise Seyfi Dursunoğlu, Erol Evgin ve Hande Ataizi'nin yanına dördüncü jüri üyesi olarak Demet Akbağ'ın eklenmiş olması...
Demet Akbağ'ın oyunculuğuna kimse 'gık' diyemez. Katıldığı sohbet programları ve televizyon şovlarındaki performansı da her daim neşeli, yaratıcı ve sıcacıktır. Bu nedenle harika bir jüri seçimi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

KİMLER YARIŞACAK?
Benzemez Kimse Sana'nın ikinci sezonuna katılacak sekiz ünlüden dördü belli oldu.
Gamze Topuz, Ayşin Zeren, Nuri Alço ve Erkan Köse'nin katılması kesinleşti. Diğer dört yarışmacının belirlenmesi için de hummalı bir çalışma sürdürülüyor.
Doktorlar dizisindeki oyunculuğuyla akıllarda kalan Gamze Topuz'un muhteşem bir sesi olduğundan pek çok kimse habersiz.
Gamze, yarışmanın en güçlü sesi olmaya aday. Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Nuri Alço'nun yapacağı performanslar da şimdiden merakla bekleniyor.
Bakalım 'gazozun gücü' bu yarışmada işe yarayacak mı? Yeşilçam filmlerinde herkesi bir güzel 'benzeten' Nuri Ağabey, bakalım kendini kimlere benzetecek?
Sunuculuk kariyerinin yanında son dönemde spor spikerliğiyle de gündeme gelen Ayşin Zeren, bu kez de şarkıcılıktaki iddiasını ortaya koyacak.
Gecekondu isimli programda dikkatleri üzerine toplayan ve bir yandan da oyunculuk kariyerine devam eden Erkan Köse ise şimdiden programın sürprizi olmaya aday...

VAKI FLAR YARARINA ...
Bir eleme sistemi olmadan 13 hafta devam edecek programda ünlüler her hafta başka bir ikonik sanatçının canlandırmasını yapacak. Sekiz ünlünün her biri, yarışma boyunca bir vakfı ya da derneği temsilen yarışacak. Birincilikleriyle vakıf ya da derneğin tanıtılmasının yanında nakit para ödülü de kazanmasını sağlayacak.
Endemol Türkiye'nin hazırlayacağı program Nisan ayı başında Show TV'de yayınlanacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA