Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Niye birinci değiller?

Güldeniz Türker adlı okurumuz, dizi ünlülerinin medyada yer alış biçimlerine eleştirel bir gözle bakarken, ihmal edilmeyecek tespitlerde de bulunmuş:
"Sayın Yüksel Bey, Türk gazetelerinin magazin sayfalarını son bir senedir yurt dışından takip ediyorum. Magazin sayfaları her gün aynı iki ya da üç starın haberlerini yazıyor.
Haber olmasa bile kendileri bir şeyler yaratıp tekrar tekrar aynı kişilerin haberlerini abartılı bir şekilde veriyorlar. Merak ettim, oynadıkları dizilerin reytinglerine baktım. İşte sonuç:
1- Beren Saat'in İntikam dizisi perşembe günleri üçüncü sırada. Eski dizisi Fatmagül'ün Suçu Ne?, 80 bölüm boyunca birinciliği bırakmamış ama şimdi İntikam; Kurtlar Vadisi'nden iki ya da üç kat daha az reyting alıyor.
2- Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolünü oynadığı Kuzey Güney dizisi üçüncü sıradaydı, şimdi daha da geriledi.
3- Tuba Büyüküstün, 20 Dakika dizisiyle reytinglerde 11'inci sıra gibi inanılmaz bir yerde.
4- Bütün oyuncuları ayrı ayrı haber olan ve reklam kampanyalarında oynayan Yalan Dünya yedinci sırada. Madem magazincilere göre bunlar bir numara starlar, o zaman dizileri niye birinci sırada değil?
Ben şu sonucu çıkardım: Bunlar star ama bir numaralı gerçek oyuncular değil. Gerçek iyi oyuncular, canlandırdıkları rollerle haber olur ve konuşulurlar. Ama bizim starlar, sadece özel hayatlarıyla haber oluyor. Hiç kimse kusura bakmasın, ben gerçek neyse ona bakarım. Abartılı magazin haberlerine ise sadece gülerim. Saygılarımla..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA