Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Şebnem Küçük Sunar

Daha önce de istikrarlı performansını, iş disiplinini bu sütunlarda överken yazmıştım; "Bakmayın isminin Şebnem Küçük Sunar olduğuna... O her zaman büyük sunar" demiştim.
Övgülerimin 'itifat' olmadığı, katmerli belgelendi. Sevgili Şebnem önümüzdeki ay, atv haber sunuculuğundaki 20'nci (yazıyla yirmi) yılını kutlayacak.
20 yılda bu ülkede nelerin değiştiğini, özellikle televizyon gibi zemini son derece kaygan bir platformda hangi 'büyük' haber sunucularının tepetaklak olduğunu bir hatırlayın.
20 yılda atv'de kaç patron, kaç haber müdürü, kaç anchor değişti ama Şebnem o koltuktan hiç devrilmedi. Aksine yerini giderek sağlamlaştırdı.
Piyasada yıllardır kulaktan kulağa yayılan fısıltıları duyarım; 'Nedir bu kızın torpili?' diyorlar. Vallahi öyle torpili filan yok. Sadece işini sevgi, saygı ve disiplinle yapıyor, hepsi bu... Bazen yeni gelen bir haber müdürü onu iki aylığına kızağa çekiyor.
Bakıyor ki ondan iyi sunacak kimse yok; yeniden buyur ediyor sunucu koltuğuna... Bu sektörde sadece 'bilgisi, görgüsü, çalışkanlığı ve hanımlığıyla' aynı koltuğu 20 yıldır ısıtan pek az kimse var. Gelin de şimdi Şebnem'e 'Küçük Sunar' deyin...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA