Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Beyaz'a bir uyarı

Hülya Aydın adlı okurumuzdan Beyazıt Öztürk'e ve Beyaz Show ekibine 'sarı kart' var:
"Yüksel Bey, farkındaysanız Beyaz'ın son zamanlarda sunduğu programlarda konuklarıyla ilgili acayip bilgi zafiyeti başladı.
Voleybolcularımızla ilgili programda sporcularımız önceki yıllarda aynı programa konuk olmalarına rağmen ne skorlardan, ne davetten, ne de durumdan haberdardı.
Geçen hafta Beyaz Show'la ilgili yazdığınız yazı da buna bir örnek. Ama daha bunun gibi çok gafları var.
Durum, metin yazarlarından mı kaynaklanıyor yoksa Beyaz'ın haberdar edilmesinde bir kopukluk mu var bilmiyorum. (Ben bunu program öncesinde metinleri okumamasına da bağlıyorum.) Ama konuyla ilgili esprileri de havada kalıyor. Bu arada Beyaz'ı samimi buluyor ve çok seviyorum..."
YAZARIN NOTU: Beyaz'daki dikkat dağınıklığının nedeni üçe-dörde bölünmüş olması olabilir. Bir yandan şov programı, bir yandan yurt dışında çekilen reklamlar, diğer yandan Yalan Dünya dizisinin yorucu temposu, öte taraftan katılmak zorunda kaldığı organizasyonlar onu zorluyor olabilir. Ama yazınız, temel işinin 'Beyaz Show' olduğunu ona hatırlatması açısından önemli.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA