Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Olur böyle vakalar

Televizyon dizisi yapmak giderek zorlaştı. Çünkü artık ekran karşısında teknik açıdan daha donanımlı bir izleyici var.
"Teknik açıdan daha donanımlı da ne demek?" diye sorabilirsiniz. İzah edeyim... Dijital teknoloji artık izleyiciye her türlü imkanı sunuyor.
Yayın sırasında izlediğiniz diziyi durdurup, geriye sarıp yeniden izleyebiliyorsunuz.
İnternet de elinizin altında. İstediğiniz bölümü kare kare incelemek için bir 'tık' yetiyor. Durum böyle olunca da 'ekran dedektiflerinin' etkinliği giderek artıyor.
İşte geride bırakmaya hazırlandığımız haftadan iki örnek:
Star TV'deki 20 Dakika'da Muavin Süreyya'nın, hapishanede gezerken kemerine takılı bulunan mikrofon vericisi ve kabloları açık seçik görülüyordu.
atv'nin, reyting krallarını tahtından indiren dizisi Karadayı'da ise elinde şemsiye ile yolda yürüyen Mahir'in arka planında 2000'li yılların otomobilleri ve ticari araçları sıralanmıştı. Ne var ki dizi, 1973 yılında geçiyordu!
"Olur böyle vakalar, Türk polisi yakalar" deyip bu vesileyle fedakâr emniyet teşkilatımızın Polis Haftası'nı da kutlamış olalım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA