Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Esra: 8 - Seda: 2

Müthiş derbiyi geçen hafta sizlere bu sütunlardan duyurmuştum. tv8'de program yapan Seda Sayan'ın takımıyla, atv ekranlarının gediklisi Esra Erol'un kurduğu futbol takımı 'hayırlı' bir maç yapacaktı.
geçen hafta oynandı. Erol'un program ekibi, Sayan'ın program ekibini farklı bir skorla; 8-2 mağlup etti. Daha önceden söz verildiği üzere; mağlup takım, ihtiyaç sahiplerine iki adet akülü tekerlekli sandalye aldı.
Takımlar, Sefaköy'deki bir halı sahada karşılaşırken; Seda Sayan ve Esra Erol işlerinin yoğunluğu nedeniyle karşılaşmayı izleyemedi. Takımların kaptanlığını ise adı Seda Sayan ile anılan Erkan Çelik ve Esra Erol'un eşi Ali Özbir yaptı.
Maçın rövanşı ise üç hafta sonra oynanacak. O maçta kaybeden takım da, iki akülü sandalye bağışlayacak.
Aslında bu organizasyon, kafamda bir ampul yaktı: Acaba ekranların boşaldığı yaz döneminde bir 'Televizyon Yıldızları Futbol Turnuvası' düzenlense nasıl olur? Program, dizi ve yarışmaların yıldızları; kendi ekipleri ile bir hafta sonu süresince halı sahada mücadele etse, karşılaşmalar canlı yayınlansa ve elde edilen gelir de bir hayır kurumuna bağışlansa? Düşünsenize; Pargalı ortalıyor, Muhteşem Süleyman voleyi yapıştırıyor, Polat Alemdar köşeden çıkartıyor. İzlenmez mi? Bal gibi izlenir. Ee, öyleyse ne duruyorsun Acun?
Helva yapsana...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA