Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Reytinge kurban giden düğün

Okurum A. Ayhan Kıdeyş'den son derece ilginç bir mesaj geldi. İçinde müthiş bir iddia barındırıyordu. Okurumuzun söylediğine göre; evlenmek üzere olan oğlu, Star TV'de yayınlanan Sevgili Dünürüm programına müracaat etmiş. Ailece yayın tarihine göre düğünü ayarlamışlar ama programın yayından kaldırıldığı haberiyle 'iyot gibi' açıkta kalmışlar!
İşte okurumuzun o mektubu:

NASIL EVLENecekler?
"Merhaba Aytuğ Bey; nişanlı oğlum, Mart ayında Sevgili Dünürüm yarışmasına Gaziantep'ten başvuru yaptı.
Adana'daki ön seçimden sonra Gaziantep'te yapılacak düğün tarihi, 2013'ün Nisan ayının ikinci haftası olarak belirleyip sözleşme imzalatıldı. Sonra program ekibinin bir hafta süreyle tatile gireceği belirtilip Mayıs'ın ikinci haftasında çekim yapılacağı söylendi. Bizler de tüm şehirlerdeki akrabaları haberdar ettik.
Aslında bizler imkanlarımızın kısıtlı olmasından, düğünü 2014 yazında yapmak istiyorduk. Acele olarak ev kiralayıp maddi yönden tüm eşyaları borçlanarak aldık. 15 Nisan'da, saat 12.00'de telefonla görüştüğümüz yetkili; programın yayından kaldırıldığı için düğünün iptal edildiğini söyledi.
Şimdi
tüm ailelerin yaşadığı hayal kırıklığı ve üzüntüyü anlayın. Hepsinden önemlisi; nişanlı çiftlerin psikolojilerini tasavvur edin. Bizler tüm birikimlerimizi ve kredi kartı limitlerimizi tükettiğimizden; düğün masraflarını nasıl karşılayalım, gençleri nasıl evlendirelim? Lütfen, yalvarırım Star TV yetkililerine sesimizi duyurun."
Durum bu...
Benim tanıdığım program yapımcıları da, Star TV yönetimi de bu mağduriyeti maddi/manevi karşılayacak hassasiyete sahiptir. Eminim bu 'aksaklık' kısa zamanda giderilecektir.

TV'YE GÜVENMEYİN
Kıssadan hisseye gelince: Siz siz olun 'düğünü bedavaya getirmek için' televizyona bel bağlamayın.
Zira televizyon dediğiniz şey, Reyting Hazretleri'nin boyunduruğu altındadır. Kimi, izdivaç programında hayatının kısmetini bulur; kimi bahtsız bedevi ise bulduğu kısmeti, televizyon yüzünden yitirir.
Siz en iyisi televizyona 'eğlence aracı'ndan başka gözle bakmayın!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA