Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kul hakkı

Son dönemde beni ekranda en fazla güldüren kadınların başında geliyor. FOX'taki Güldür Güldür'de onu Burcu Yerler tiplemesiyle izliyoruz. Adı; Aylin Kontente Kul... Güldür Güldür'deki rol arkadaşı, komedi oyuncusu Alper Kul'un çiçeği burnunda karısı...
Komedi programını henüz izleme fırsatı bulamayanlar için Burcu Yerler karakterini tanıtmakta fayda var: Güldür Güldür'ün sponsoru Yerler Laminat Parke'nin sahibi Mustafa Yerler'in kızıdır. Oyunculuk ile uzaktan yakından ilişkisi yoktur. Babasının zoruyla sahneye çıkmıştır. Her şey hakkında tahmin yürütebilir.
Kendini oldukça bilgili zannetmekte ve onun bildiklerini bilmeyenlere aşırı tepki göstermektedir. Ne kadar bir şey bilmeyip hiçbir şeyden anlamasa da; bildiğini iddia eder ve diretir. Çabuk sıkılır. Skeçten sıkılıp oynamayı bile bırakabilir. Ekip arkadaşları ile arası iyidir.

GÜLSE NASIL ATLAMIŞ!
Garip bir hayal dünyası vardır ve o dünyanın içine girmek imkansızdır. Kafasında beyin yerine pamuk şeker var gibidir. Olaylara bakış açısı; lunaparkta doğup büyümüş 10 yaşında bir kız çocuğu ile aynıdır. İyi niyetlidir ancak canını sıkarsanız sizi deli eder...
Güldür Güldür'de Aylin'in sahnelerinin başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum. Acayip komik, bir o kadar sahici... Daha önce Kampüsistan dizisinde oynadı, Kirpi ve Son Ders flimlerinde rol aldı.
9 Eylül Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunu.
İrem Sak ve Okan Çabalar; tıpkı Aylin gibi Ali Sunal'ın ekran tayfası iken Yalan Dünya'ya transfer olmuşlardı. Aylin de bir kez konuk oyuncu olarak Avrupa Yakası'nda rol almış. Hayret, Gülse nasıl olmuş da onu atlamış!
Acaba diyorum; cesur bir yapımcı ile eli kalem tutan bir mizah yazarı kafa kafaya verip Alper-Aylin Kontente Kul çifti için 1 Erkek 1 Kadın türünde komedi dizisi yazsa, tadından yenir mi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA