Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bir güzel aile ki...

KİM Milyoner Olmak İster? sadece içeriğiyle değil, önümüze serdiği yarışmacı portreleriyle de adeta bir sosyal laboratuvar işlevi görüyor. Kimi gün bir profesörün ilk soruda elenişine şaşırıyoruz, kimi gün pazarda yumurta satan köylü kadının müthiş genel kültürüne şapka çıkartıyoruz.
Bu hafta da Kenan Işık bizi şahane bir aile ile tanıştırdı. Yarışmacı Halil Koparan, emekli bir mühendisti. Kısıtlı olanaklarıyla bir kızını üniversiteden mezun etmiş, diğerini de üniversitede okutmaya çalışıyordu.
Yarışmaya da küçük kızının okul masraflarına yardımcı olabilmek için katılmıştı.
Koparan, stüdyoya tüm aile fertleriyle beraber gelmişti. İki kızı, damadı, dünürü ve eşiyle... Söz sırası aileye gelince hepsi kısa süre önce kalp ameliyatı geçiren Koparan'dan sevgiyle söz ettiler. Aile üyeleri her cümlenin sonunu "Seni seviyorum" ile bağladı. Baba Koparan, damadını "Evladım" diye tanıttı. Hele nur yüzlü annenin, evin reisi için söylediği "Benim hayatta başka kimsem yok. Allah onu başımızdan eksik etmesin" sözü, başta Halil Bey olmak üzere herkesi ağlattı.
Halil Bey kazandığı 15 bin lira ile kızının okul masraflarına yardımcı olacağı için sevinçliydi. Bense içimden şöyle geçirdim: "Halil Ağabey, sen bu ailenle zaten milyonersin..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA